Ευχαριστήρια επιστολή Προέδρου.

Αγαπητοί φίλοι, με αφορμή την λήξη της 1ης Ομοσπονδιακής έκθεσής μας ,αισθάνομαι την ανάγκη να στείλω σε όλους σας τις πιο βαθιές μου ευχαριστίες για την απόλυτη επιτυχία του τόσο δύσκολου εγχειρήματός μας. Αισθάνομαι πραγματικά ευτυχισμένος , σαν πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας , απο αυτήν την τόσο ολοκληρωμένη απο κάθε άποψη, παρουσία μας. Οι ευχαριστίες μου εκτείνονται, απο τους προέδρους και τα Δ.Σ των συλλόγων μελών έως τον κάθε έναν μεμονωμένο εκτροφέα, κάθε συλλόγου, που μας εμπιστεύτηκε τους φτερωτούς του φίλους. Απο την Επιτροπή διενέργειας της έκθεσης, μέχρι το τελευταίο γρανάζι των ομάδων εργασίας που χωρίς αυτό τίποτε δεν θα μπορούσε να είχε γίνει. Νά είστε όλοι καλά εσείς και οι οικογένειές σας και πάντα να βρίσκετε την χαρά και ηρεμία που όλοι επιδιώκουμε μέσα απο το χόμπι μας.

Πέραν όμως απο την δική μας οικογένεια θα ήθελα να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στη δημοτική αρχή ,που μας φιλοξένησε και μας υποστήριξε απο την πρώτη στιγμή. Ελπίζω να αφήσαμε και σ’ αυτήν καλές εντυπώσεις, απο την διαχείριση του χώρου και την κοσμιότητα των παιδιών που εργάστηκαν όλη την εβδομάδα του διαγωνισμού και της έκθεσης σ’ αυτόν ,ώστε να ευοδωθεί η παράκλησή μας για συνεργασία, όλα τα επόμενα χρόνια.

Ενα ευχαριστώ επίσης στους χορηγούς μας, την ΚΛΟΥΒΟΤΕΧΝΙΚΗ  και το PETMAT , για την στήριξή τους και την απο κάθε άποψη, άψογη παρουσία τους στον χώρο.

Σας ευχαριστώ και πάλι

Αντώνης Μιχαλούδης.

Πρόεδρος Ο.Ο.Ε

Advertisements