ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.

Αγαπητοί φίλοι…

Αλήθεια δεν μπορώ να αντιληφθώ ακόμα, πως έχει έρθει η στιγμή να προλογίζω μετά από 24 χρόνια ενασχόλησης μου με τους συλλόγους και τα κοινά, την δημιουργία της καινούργιας μας προσπάθειας που λέγεται  Ορνιθολογική Ομοσπονδία Ελλάδος . Η πίστη μου μεγάλη, ότι θα αποτελέσει το καμάρι στο χώρο του χόμπι μας .

Δεν μου αρέσει από  την φύση μου όταν πιάνω το μολύβι να γράφω πολλά και παχιά λόγια, ακόμα και για πράγματα σπουδαία που έγιναν από τις διοικήσεις των συλλόγων, που συμμετείχαν στην δημιουργία αυτής της νέας Ομοσπονδίας, από την αρχή μέχρι το τέλος.

Πιστεύω όμως πως δεν θα είχαμε φθάσει να μιλάμε σήμερα για Ο.Ο.Ε. αν δεν είχαν συναντηθεί στο ίδιο σταυροδρόμι δύο μεγάλες δυνάμεις.

Η πρώτη είναι η μεγάλη εμμονή και το κουράγιο των ανθρώπων των συλλόγων που ασχολήθηκαν με την δημιουργία της Ο.Ο.Ε.

Και η δεύτερη η στήριξη  και η αγάπη που πηγάζει και ξεχειλίζει από τα ίδια μας τα μέλη, τους εκτροφείς , που αγκάλιασαν αυτήν την, όχι πάντα εύκολη, προσπάθεια μας .

Κλείνοντας εύχομαι να έχουμε όλοι το κουράγιο για δυναμική αρχή, αλλα και καλή συνέχεια στο ταξίδι μας , για επίτευξη ακόμη μεγαλύτερων στόχων, με την απαραίτητη προϋπόθεση της διαρκούς συνύπαρξης και εξέλιξης των δύο προαναφερομένων δυνάμεων.

 

Αντώνης Μιχαλούδης

Πρόεδρος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής.

Advertisements